Teleweb naar park mét telefooncentrale

Work in the park

Via Facebook werd een oproep gedaan aan zowel bedrijven als studenten om bij mooi weer naar het Middelheim-park te trekken, waar werk- en studeerplaatsen worden ingericht. Zelfs vergaderruimtes, gratis koffie en ijsjes worden voorzien.
Met dit mooie weer ligt het voor de hand dat een innovatief bedrijf als Teleweb hierbij graag van de partij wil zijn met het hele team, en om de klanten vandaag optimaal te kunnen blijven bedienen gaat alles en iedereen mee.

Media aandacht

Dit evenement is ook aan de media niet onopgemerkt voorbijgegaan, alsook de opstelling die we voorzagen, door telefooncentrale en telefoons mee te nemen. We werden dan ook snel opgemerkt door verschillende media!

VRT nieuws:


Bekijk hier het nieuwsbericht waarin zowel onze Frédéric als Pieter aan het woord zijn!

 

HLN.be

6802973
Lees hier het artikel: “Met laptop en vaste telefoon in het park”

 

Geografische telefoonnummers niet langer gebonden aan locatie

Vanuit het popup-kantoor in het Middelheim-park pasten we ons eigen concept toe: in het park of op vakantie, overal waar een internetverbinding beschikbaar is, kunnen oproepen vanuit het eigen telefoonnummer ontvangen en verzonden worden zonder doorschakelkosten, waardoor ook bv. dure roaming-kosten voortaan verleden tijd zijn.

Telefooncentrale mee naar het park

Onze medewerkers namen niet enkel hun telefoontoestel mee, maar ook de “MyPBX” telefooncentrale – die niet groter is dan een mini-pc’tje. Deze wordt simpelweg aangemeld op de WIFI-hotspot in het park, waardoor alle verbindingen blijven doorlopen aan dezelfde kwaliteit.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de VoIP-technologie, die enkel internet nodig heeft om gesprekken te kunnen voeren.